3 nyúl, 26 nő, 32 szék / A Je Suis Belle és a Vitrin kiállítása

A Je Suis Belle és a VITRIN közös kiállítása nyílik holnap, este 9 órakor a VITRIN Showroomban. A kiállítás lehetőséget teremt, hogy a látogató elmélyüljön a különböző alkotási területek átjárhatósága között.

A kiállítás a premier eseménye Holy Olga, médiaművész, Sweet Nothing című videóinstallációjának. A Je Suis Belle számára készített rövidfilmben Olga teljesen szabad kezet kapott, hogy a karakteresen rá jellemző stílusjegyekkel alkothasson.

Az aprólékos kézimunkával létrehozott ruhák közelebb kerülnek a szemlélőhöz a térbe installálva, képekként újraértelmezve, így lehetőség nyílik arra, hogy a néző elmerülhessen azok részleteiben is. Ehhez kapcsolódik Gáldi Vinkó Andi fotóművész “26 Women” fotósorozata, amiben 26 érdekes és inspiráló nő állt portrét, ezzel tovább árnyalva és szinesítve a ruhák gazdag jelentését, a mögöttük rejlő személyes történeteket.

A VITRIN showroom a Solinfo és a defo labor közös projektjeként született, vezető nyugati és északi brandek székein keresztül mutatja be a legfrissebb trendeket. A showroom székei különleges háttérként szolgálnak, egyedi karaktereikkel keretbe helyezve a kiállítást.

A kiállítás installációját Horváth Viki tervezte.

Megnyitó:
2016. 12. 09. 19.00
VITRIN / Bartók Béla út 20. Budapest, 1111
A kiállítást megnyitja: Fliegauf Bence