Megérkezett a Nebouxii legújabb nyári zoknikollekciója

Megérkezett a Nebouxii legújabb nyári zoknikollekciója.  A legújabb kollekció 6 db zokniból áll, melyek mintái ismét nyári témákat dolgoznak fel: flamingók, tukánok, sivatagi kaktuszok, egzotikus déli gyümölcsök.
A zoknik ezúttal nem párban kaphatóak, hanem együtt lehet megvásárolni a 6db zoknit, melyeket úgy terveztek meg, hogy bárhogyan párosíthatóak legyenek. Reméljük ezzel megoldást nyújtanak a mosógépben olykor rejtélyes módon eltűnő zoknik problémájára is.

A márkáról:

A kisszériás magyar márka 2014-ben született. Egyedi, cseppet sem szokványos zoknikat tervezünk és gyártunk. A Nebouxii zoknik különlegessége a nem sorolható, élénk színű minta, melyekkel bárki feldobhatja a bölcsész szandálját, vagy a legegyszerűbb fast fashion boltokban kapható szettjét. A Nebouxii zoknik minden egyes párja felemás, vagyis a jobb és a bal zokni mintája bár tökéletes összhangban van, mégis eltér egymástól, kiegészíti, folytatja a másikat.
A design mellett fontos számunkra, hogy a zoknik hazai gyárban készüljenek az elérhető legjobb minőségű, német 100% fésült pamut fonalból.

Az új kollekció elérhető a webshopunkban (www.nebouxii.hu), illetve az alábbi üzletekben:
Wonderlab
The Garden studio
La Vision