PaperSpokes – Újabb fa kerékpáros ládaőrület városi bicikliseknek

A három fiatal magyar tervezőlányról tavaly hallhattunk először, mikor is az újragondolt városi biciklis szállításhoz PaperSpokes (magyarul PapírKüllők) név alatt egészen egyedi újdonságokat mutattak be. A hagyományos kerékpárkosár helyett stílusos, időt álló, egyéni igényekhez alakítható ládákat alkottak meg. Most legújabb szuper könnyű (összesen 25 deka!) rétegelt lemezből készült, XOXO névre keresztelt ládájukkal rukkoltak elő.

Tavaly óta a különleges kezelést kapó faanyagból készülő Spotty és Zigzag termékek több hazai és külföldi üzletben is fellelhetők és nem egy design vásáron és kiállításon fordultak meg, kezdve a milánói design hét Fuori Saloni eseményével, majd ezt követve a Berlin Cycle Week, Feschmarkt Vienna és nem utolsó sorban a hazai WAMP vásáron tett debütálásával.

XOXO névre keresztelt ládájuk strapabíró, színes gumikötelek ennél a terméknél is nagy szerepet vállalnak, segítségükkel bármilyen tárgyat könnyedén és stabilan lehet rögzíteni a ládákba és annak külső felületére is.

A lapra szerelhetőséget és a könnyed kivitelt szem előtt tartva alakult ki az új láda, ami az előző két ládánk gyermeke – fejti ki a tervező hármas. A kötélrögzítés által összeállított ládában biztonságosan szállítható bármilyen hétköznapi dolog, attól függetlenül, hogy bevásárlásból jövünk vagy csak egy levest, kávét viszünk magunkkal.

Az új ládák ugyancsak ellenállnak egyaránt a napsütésnek és az esőnek, így egész évben jól használhatóak és könnyedségük folytán szuper könnyű biciklikre is felszerelhetőek!

Kedvezményes áron most előrendelhetők sötét és világos kivitelben szeptember 4-ig, szeptember 15-25 között pedig már kézbesítésre is kerülnek!

FACEBOOK

INSTAGRAM