4dsound: Stimming with Acid Pauli + after party in Toldi

Március 24-én a 4DSOUND és a Toldi Klub két közös rendezvénnyel várja a közönséget a BAR72 és a Pure Lust szervezésében. Újra visszatér a 4DSOUND-dal már régóta együttműködő Stimming, aki ezúttal jóbarátjával, Acid Paulival fog közösen zenélni a 4DSOUND hangrendszerén. 

Stimming karizmatikus produkciói telítve vannak az ő általa készített hangfelvételekkel és ritmikai építőkockákkal, amikkel egy sajátságosan szofisztikált és mégis befogadható, részletekben gazdag hangvilágot hoz létre. 2007-től dolgozik a hamburgi DIYnamic Music kiadónál, ahol több mint 20 dala, számos EP-je és albuma jelent meg az elmúlt években. Stimming zenéjében a 4DSOUND a live zenéléshez történő visszatalálást jelentette. Az elektronikus zenei performansz újra fizikai aktussá válik, visszanyeri a szoros kötelékét az itt és most élménnyel, ettől egyszeri és megismételhetetlen produkciók születnek a 4DSOUND egyedi terében.

Acid Paulit, akit a magyar közönség is a Pure Lust Toldi Klub-os bulijairól már jól ismer, kilencvenötben felfedte első Atari computer segítségével megírt Console című számát. Kiderült, hogy erre nem csak ő pörgött rá, hanem egy egész szcéna, aminek örömére ezzel a névvel bandát is alapított. Magával ragadta a kilencvenes évek bizakodó hangulata, öntötte magából a mixeket, Andreas Ammerrel rádiózott, míg végül Acid Pauli fedőnéven klub-barát szóló projektbe kezdett. 2010-ben Notwistos barátaival a Lola filmzenéjéért megszerezték a németek Oscar-díját. Martin már visszatérő vendégünk, jóbarátunk, aki minden egyes alkalommal meglep minket valami újdonsággal. Ezen is számíthatunk meglepetésre, hiszen ezen a napon jelenik meg második  teljes studió albuma BLD címmel.

Este 9-től várnak mindenkit a 4dsound-ban, ahol először láthatjátok Stimming és Acid Pauli közös live actjet, ahogy a 4DSOUND világon egyedülálló 4dimenziós hangrendszerén játszanak, ami garantáltan különleges élménynek ígérkezik.

Majd este 11 órától, irány a TOLDI Klub, ahol a koncert hivatalos after party-ja lesz Stimmingel és Acid Paulival valamint a Pure Lustos srácokkal, Daniel Ban és Daniel Page mellett Marcello Baptiste is a “porondra” lép.

Belépő: 4000 HUF, ami a koncertre és az utána lévő after bulira is érvényes!

ITT TUDTOK JEGYET VENNI ELŐVÉTELBEN

FB EVENT

Helyszínek:

4DSOUND, Nagytétényi út 48-50, Budapest

Toldi Klub, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38, Budapest, 1054