Ajándékozz kortárst! Artmessenger Karácsonyi Kortárs Művészeti Vásár

Az utóbbi években egyre menőbb a karácsonyi képzőművészeti vásár, mondván ajándékozz “művészetet” karácsonyra. Egyébként nagyon jó kezdeményezés, hiszen a nívós és színvonalas képzőművészeti alkotásokra a nagyközönség figyelmét is fel lehet hívni ezáltal. Az egyik legrégebbi vásár folytatva a LATARKA Galéria hét éve tartó hagyományát, ezúttal új néven és új platformon indul útjára december 5-től a KUBIK coworking kiállítóterében. A kiválasztott képzőművészek bemutatásával együtt fontos a szervezők számára, hogy a művészet élvezete és pártfogása népszerűvé válhasson azok számára is, akiknek eddig a műfaj idegen volt. Nem titkolt szándékuk továbbá a művészet szerteágazó ágazatainak képviselete, hiszen a személytelen, de divatos fogyasztási cikkek helyett egyedi képzőművészeti alkotást ajándékozni páratlan élmény.

Gazdag Ágnes
Gazdag Ágnes

Az idei alkalom már csak azért is különleges, mert a művészet iránt érdeklődő közönség és a kortárs képzőművészek közti együttműködést célzó esemény élén idén egy új név és új platform, az ARTMESSENGER áll. A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is több mint 100 képzőművész 200 munkája lesz látható a feltörekvő, új generáció műveitől kezdve a már befutott fiatal alkotók munkájáig.

A vásár 2019. december 5-én 19.00-kor kezdődik, és december 20-áig várja a látogatókat. Teljes életnagyságukban látni és kiválasztani a műveket rendkívüli tapasztalat, ezért érdemes élőben megtekinteni az alkotásokat a kiállítóhelyszínen.

Szuharevszki Mihály Kimmidoll, akril, vászon 2019.
Szuharevszki Mihály Kimmidoll, akril, vászon 2019.

Megnyitó: 2019. december 5-én 19.00 órakor
Nyitvatartás: 2019. december 5 – 20. között hétköznap 9.00 – 18.00
Helyszín: KUBIK coworking, Jászai Mari tér 5-6. 1137 Budapest