Partyajánló ► NU @ URIMURI

A perui származású, ámbátor Berlinben felcseperedett NU, már számos országban fellépett, azonban hazánkba most először látogat a Pure Lust csapatának jóvoltából. A deep-house dj kizárólag saját szerzeményeiből dolgozik és zenéjének egyedi, lágy hangzásvilágával mindenkit egyből levesz a lábáról, vagy egészen pontosan táncra perdíti azokat. Gyertek velünk március 9-én az URIMURI-ba!

nu2_2013

Nem túlzás, hogy a baráti körben nálunk szinte vírusként terjedt a NU-láz, csekkoljátok hát Ti is a SoundCloud oldalát, és tegyetek egy próbát! Nem fogtok csalódni. Mi már lassan két hónapja ezeket a remekműveket hallgatjuk, s lötyögünk rá, ahol csak módunkban áll, ezáltal is készülve a bő vigadozásra.

Ha még ez sem hozta meg a kedveteket a szombati bulira, íme pár szó a szervezőktől:

“A zeneileg érzelmekkel, szexuálisan túlfűtött, lassan hömpölygő, instrumentális dél-amerikai hangszerekkel megspékelt, tech-, deep-house, dub techno alapokon nyugvó, egyedi hangzást képviselő zenész tízezrek által hallgatott, kizárólag saját szerzeményekből felépülő több órás szettjeit sokaknak már nem kell bemutatni. Viszont, aki valaha is hallgatott elektronikus zenét és netán még nem ismerné, annak szeretnénk átadni ezt a felejthetetlen életérzést 2013. március 9-én, szombaton az URIMURI falai között megrendezésre kerülő éjszakán. Gyertek, érezzétek át mi az az igazi Pure Lust!”

S egy videó üzenet, a szóban forgó Úriembertől:

Line up:

NU (DE) /Bar25,Katermukke/
Blatti /Urimuri,StayFly,MadeInn/
Daniel Suuri /Pure Lust/
B.A.N. /Pure Lust/

Időpont: 2013. március 9.

Belépő: 1000 HUF

Helyszín: URIMURI, Andrássy út 8., Budapest, 1061

Kapunyitás: 20h

NU3
nu1_2013
NU3

írta: Krisz