Új borok az új évben és DJ a szőlőben / Homola Pincészet

Csillog a jég, leesett a hó, közben palackba kerülnek az újborok és pár a 2015-ös év hordós érlelésű tételeiből. A Homola Pincészet vár titeket február 11-én délután két órától este tízig, kóstolni, nézelődni, melegedni a cserépkályha mellett, vagy épp táncolni a DJ a szőlőben egész napos megmozdulásra!

Homola Paloznak Olaszrizling 2015 Selection
Izgalmas, fűszeres illat, mely elegáns gyümölcsösséggel párosul. Közepest test, kerek savak jellemzik, ízében tiszta gyümölcsösség, a háttérben gyógynövények, némi izgalmas fűszeresség. Tökéletes egyensúly, közepes lecsengéssel.

Homola Sáfránykert Olaszrizling 2015 Selection
A borászat kiemelkedő dűlőjéből származó fehérbor, vonzó gyümölcsös illattal, citrusokkal, fehérhúsú körtével. Közepes test, feszes savak, kiváló egyensúly jellemzi, amit a korty végén minerális sósság zár.
Gyümölcs, gyümölcs, gyümölcs…

Homola Pincészet

Homola Kékfrankos 2015
Lehengerlő erdei bogyós, gyümölcsös illat, mely élénk savakkal és közepes testtel párosul. Az élénk savszerkezet és a sima tannin teszi egységessé a bort.
Elegáns hordóhasználattal készült, nagy érlelési potenciállal bíró, igazi északi stílusú vörösbor.

DJ a szőlőben vol. 3.: Baby, it’s cold outside! február 11., 14.00-22.00

Kint hideg, csodás balatoni panoráma, csillogó jég, bent ropogó tűz, isteni zene, cserépkályhának dőlés, fűszeres harapnivalók, és persze jó borok! Naplemente után pedig tábortűz!

«« A lemezeknél Cyborg Templar »»
«« A rezsónál Nagy Sanyi  »»

Asztalfoglaláshoz hívd: (70) 431 2050

Homola Pincészet 2