Maacraft x Design Hét Budapest

A Design Hét Budapest eseményeként debütál a Maacraft várva várt új kollekciójának bemutatója, amely a konyha és a gasztronómia világa felé nyit. Az új termékeket Mautner Zsófi (Chilli & Vanília) gasztroblogger egy különleges kóstoló keretében leplezi le. Az eseményen nem csak az új konyhai használati tárgyak, de a delikátesz áruk is bemutatásra kerülnek, miközben Mautner Zsófi saját receptje alapján készült ételeit próbálhatják ki a korán érkezők. Mindez október 9-én 18 órakor a Zhao Zhou teázóban.

A MAACRAFT egy design-és szociális vállalkozás, amely 2012-ben indult el a Miskolci Autista Alapítvány alkotóműhelyeként. Idén a MAACRAFT több hónapos munka után vizuális és működésbeli átalakuláson ment keresztül, melynek köszönhetően a márka arculata, honlapja és termékei is megújulnak.

A MAACRAFT új kollekciója a konyha és a gasztronómia világa felé nyit. A mindennap használatos eszközök újragondolása kora funkcionalizmus mellett fontos tényező volt az egyszerű formavilág kialakítása is. A termékek kézzel készülnek, kizárólag természetes anyagok felhasználásával, amely hosszantartó minőséget biztosít.
Delikátesz kínálatukban ezúttal házi szárítóból származó, kézzel morzsolt fűszerek és gyógynövények
szerepelnek, amelyek a főzés során szintén nélkülözhetetlenek. Szeretnénk ha főzéskor is olyan tárgyakkal
vennéd magad körül, amiket jó megfogni, amikre számíthatsz és amelyeket szívesen veszel elő a fiókból, hogy a főzés tényleg élmény legyen.

A kollekció arcának egy olyan egyéniséget kerestek, aki hasonló filozófiát vall magáénak a főzéssel
kapcsolatban és személyisége a MAACRAFT brandjébe illeszkedik, illetve a márka értékeit képviseli. Mautner Zsófi gasztroblogger(Chilli&Vanília) nemcsak, hogy megfelel mindezeknek, de a tervezési folyamatokba is bevonták, mely során hasznos tanácsokat osztott meg a termékek életbenvaló alkalmazásával kapcsolatban.

A vizuális megújulás keretén belül új logót és grafikai megjelenést kapott. Azonban nem csak a márka arculata, hanem honlapja is átalakul. Az arculatváltást Vikárius Réka & Csizik Balázs alkotópáros kivitelezte.