Magazinnal jelentkezik a tíz nap múlva kezdődő 38. Budapesti Tavaszi Fesztivál

Közép-Európa egyik legfontosabb összművészeti eseménysorozata, a Budapesti Tavaszi Fesztivál évről évre sokszínű és izgalmas programkínálattal nyitja meg az európai fesztiválszezont. Idén a nemzetközi és hazai kulturális élet legjobbjai mellett a fesztivál különleges újdonságokkal is készül. A Budapesti Tavaszi Fesztivál történetének első magazinját a csillagászati tavasz első napján, március 20-án mutatták be – ezzel hangolódva a tíz nap múlva induló fesztiválra.

Már csak tíz nap van hátra, és kezdődik a március 30. és április 22. között zajló 38. Budapesti Tavaszi Fesztivál, amelyen idén a fesztivál történetének első saját magazinjával is találkozhatnak a látogatók.

A 64 oldalas, magyar és angol nyelvű magazinnak köszönhetően a közönség idén először „végiglapozhatja a fesztivált”, és exkluzív olvasmányokkal hangolódhat a legfontosabb előadásokra, koncertekre, kiállításokra.

A magazinban szó esik arról is, hogyan hasznosítják a fiatal világsztárok – mások mellett a március 31- én fellépő, Grammy-díjas Danyiil Trifonov és az április 16-án kamarakoncerten hallható extravagáns zongorista, Yuja Wang – a közösségi média adta lehetőségeket.

Danyiil Trifonov

Az ingyenes magazin 15 000 példányban, a fesztivál helyszínei mellett turisztikai központokban és hotelekben is elérhető Budapest-szerte. A kulturális tavasz 2018-ban is március 30-án, a Budapesti Tavaszi Fesztivál nyitónapján kezdődik, és több mint három héten át várja kihagyhatatlan programokkal a közönséget.

A BTF magazin online is átlapozható: